aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια του Πάμπου… επί σκηνής!

Η Ομόνοια του Πάμπου… επί σκηνής!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια του Πάμπου… επί σκηνής! Στις 19:00 στο ΓΣΠ, «αποκαλύπτεται» για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της η ομάδα που «χτίζει» ο Πάμπος Χριστοδούλου. Μετά από πέντε βδομάδες σκληρής δουλειάς (συμπεριλαμβανομένων και των εργομετρικών εξετάσεων) σε Κύπρο και Πολωνία, οι πράσινοι δίνουν το πρώτο τους φιλικό στην παρουσία των οπαδών τους, δυο βδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα θελήσει μέσα από τα τρία φιλικά, το σημερινό και άλλα δυο την επόμενη βδομάδα με Άρη και Νέα Σαλαμίνα, να ετοιμάσει την ομάδα του ενόψει της πρεμιέρας. Η Ομόνοια έδειξε στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία, με τη Ζαγκλέμπιε, πως παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση και ο Χριστοδούλου έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία του. Στην ομάδα εντάχθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές αργοπορημένα και σταδιακά το τεχνικό τιμ θα θελήσει να αυξήσει τον χρόνο παρουσίας τους στα φιλικά, καταλήγοντας σ’ αυτούς που θα στηριχθεί η Ομόνοια κυρίως στο ξεκίνημα της σεζόν.

Τα νέα αποκτήματα είναι πολλά, δώδεκα, και το βλέμμα των φίλων της ομάδας σήμερα θα είναι επικεντρωμένο πάνω τους. Ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό, υποσχόμενοι και ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο της Ομόνοιας. Πρόκειται για τους Πιτ Φελτχούιζεν (τερματοφύλακας), Τζαΐλσον Αραούζο, Μαμαντού Καντέ, Γουΐλιαμ Σοάρες, Μπόρχα Εκίθα, Φαμπρίσιο Σίλβα (αμυντικοί), Χέντβιγκες Μαντούρο, Άλεξ Σοάρες, Κανού (μέσοι), Λεάντρο Γκονζάλες, Ζαρσίνιο Αντόνια, Ράφαελ Λόπεζ (επιθετικοί).

Πέρα από τον Φαμπρίσιο που μόλις την Τετάρτη εντάχθηκε στο «τριφύλλι» και ερωτηματικό τον Αραούζο που έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι υπόλοιποι λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το ασφυκτικό πρέσινγκ, η κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και τα στενά μαρκαρίσματα, η δύναμη και η θέληση, είναι στοιχεία που παρουσίασε η Ομόνοια στα φιλικά στην Πολωνία και αναμένουν να δουν και σήμερα οι φίλοι της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ