aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Ομόνοια θέλει να κάνει τον Αστέρα να νιώσει άβολα με τη ζέστη»

«Η Ομόνοια θέλει να κάνει τον Αστέρα να νιώσει άβολα με τη ζέστη»

Σκοπιμότητα της Ομόνοιας στην ώρα έναρξης (18:00) του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (16/9) βλέπει η ιστοσελίδα tvarenasport.com. Οι Σέρβοι κάνουν εκτενή αναφορά στην ώρα έναρξης της αναμέτρησης για τον 3o προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σημειώνουν πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Θα έχουμε συχνά διαλείμματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει τον αγώνα της χρονιάς στην Κύπρο με την Ομόνοια την Τετάρτη (18:00) και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τους γηπεδούχους.

Και σε αυτό τον προκριματικό γύρο για το Tσάμπιονς Λιγκ είναι μονός ο αγώνας. Αν και χωρίς κοινό, οι Κύπριοι επέλεξαν να διεξαχθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα ο αγώνας λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πρόσφατα απαγορεύτηκε από την ΟΥΕΦΑ να διεξάγονται στην Κύπρο ευρωπαϊκοί αγώνες νωρίτερα από τις 18:00 και ο λόγος είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Η UEFA δεν παρενέβη στην επιλογή της Ομόνοιας, οπότε ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να λάβει υπόψη αυτό τον παράγοντα.

Θα είναι η πιο καυτή μέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο, η υψηλότερη ημερήσια θερμοκρασία θα είναι 36 βαθμοί Κελσίου, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ξεκινήσει το παιχνίδι θα είναι στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία.

Θα δούμε πως θα ανταπεξέλθουν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα σε αυτές τις συνθήκες, αλλά σίγουρα η κυπριακή ομάδα αγωνίζεται πιο συχνά σε αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προσπαθούν να κάνουν την πρωταθλήτρια Σερβίας να νιώσει άβολα στο γήπεδο.

Ο Αστέρας έχει την παράδοση με το μέρος του εναντίον της Ομόνοιας, αλλά αυτή τη στιγμή ανησυχεί για την κατάσταση που βρίσκονται τρεις παίκτες του, οι Γκόμπελιτς, Μπεν και Κάταϊ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ