aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια θέλει ν’ αντιδράσει, να δείξει χαρακτήρα

Η Ομόνοια θέλει ν’ αντιδράσει, να δείξει χαρακτήρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αρκετό απόηχο είχε το «αιώνιο» ντέρμπι, ωστόσο στο «Ηλίας Πούλλος» τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν εξαρχής στο επόμενο ματς. Όλα τα άλλα και ιδιαίτερα το κεφάλαιο «διαιτησία» είναι θέματα που χειρίζεται η διοίκηση.

Στο «τριφύλλι» θέλουν άμεση επάνοδο στις επιτυχίες, ξεπερνώντας μια και καλή το τι προηγήθηκε, ώστε να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και διάθεση για υλοποίηση του στόχου τους. Η ηρεμία κρίνεται αναγκαίο στοιχείο και αυτή θα επέλθει με νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Ερμή.

Άλλωστε η Ομόνοια, ως μεγάλη ομάδα, θέλει να αντιδράσει με την «πρώτη», να δείξει χαρακτήρα και να δώσει εκ νέου διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων της. Είναι ένα παιχνίδι που φαντάζει ναι μεν δύσκολο αφού ο αντίπαλός της παρουσιάζεται στα καλύτερά του, αλλά ικανό να προσφέρει πέρα από τους βαθμούς ανύψωση ηθικού και δυναμική για τη συνέχεια, καθώς θα ακολουθήσει ένα βατό πρόγραμμα.

Οι δυο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ «πλήγωσαν» βαθμολογικά αλλά και το γόητρο της Ομόνοιας. Τώρα, είναι η ώρα που θα «μιλήσει» και ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών αφού είδαν ό,τι με κόπο έχτισαν προηγουμένως, με αποκορύφωμα την επιτυχία επί της ΑΕΚ, να γκρεμίζονται με τις ήττες στα πρόσφατα ντέρμπι. Επίσης, μέσα από την εμφάνισή τους στο προσεχές ματς, οι πράσινοι θα θελήσουν να δώσουν απάντηση πως δεν τα βάζουν με τίποτα κάτω και έχουν τις δυνατότητες να κυνηγήσουν τον στόχο τους μέχρι τέλους.

Επίσης, ότι άφησαν πίσω τους τα παλιά, τις κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν και πως το βαρύ 1-4 στο «αιώνιο» ντέρμπι ήταν απόρροια της κακής ψυχολογίας μετά την αποβολή του Καρλίτος. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι να δείξουν ότι έμειναν ανεπηρέαστοι από τα πρόσφατα ατυχή αποτελέσματα, πείσμωσαν και ότι τα καλύτερα έπονται. Ο κόσμος τούς πιστεύει, τους το δείχνει με κάθε τρόπο, απομένει να τον δικαιώσουν και να τον κρατήσουν δίπλα τους μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ