aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Η Ομόνοια θα έχει τη δυναμική, αλλά εμείς…»

«Η Ομόνοια θα έχει τη δυναμική, αλλά εμείς…»

Για το σαββατιάτικο (31/8 – 19:00) ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και για όλα όσα αφορούν στο ρεπορτάζ της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της προσφυγικής ομάδας Δημήτρης Λάζος.

«Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Η Ομόνοια θα έχει και την δυναμική του μεγάλου κόσμου της, αλλά στόχος δικός μας είναι να βελτιώνουμε τα λάθη μας και αγωνιστική με αγωνιστική να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είμαστε αισιόδοξοι και νιώθουμε ότι έχουμε ένα σύνολο το οποίο μπορεί να πάρει βαθμούς από οποιοιδήποτε έδρα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σεβόμαστε τον μεγάλο μας αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η Νέα Σαλαμίνα, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ακόμα και στα χειρότερα της η ομάδα μας μπορούσε να πάρει βαθμούς από οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο τώρα που νιώθουμε ότι η ομάδα μεγαλώνει», είπε για το ματς με την Ομόνοια.

«Δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Νιώθω ότι θα πάρουν πολλοί βαθμοί από πολλούς. Ομάδες των κάτω στρωμάτων θα παίρνουν βαθμούς από ομάδες που είναι στα ψηλά», πρόσθεσε.

Για τον Φουστάρ και τα νέα αποκτήματα: «Ο Φουστάρ ανεβάζει ρυθμούς αλλά δεν θα είναι έτοιμος. Θα τον περιμένουμε να επιστρέψει γνωρίζοντας αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα. Χρειάζονται τον χρόνο τους οι νέοι. Κάποιοι μπήκαν για τα καλά στην φιλοσοφία, κάποιοι άλλοι όχι και τόσο. Στην Κύπρο βγάζουμε συμπεράσματα από την 1η αγωνιστική αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».

Γι το ενδεχόμενο άλλης μίας μετεγγραφής: «Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ, αν υπάρξει κάτι καλό δεν αποκλείουμε τίποτα όσο είναι ανοικτή η μεταγραφική περίοδος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ