aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια στηρίζει την Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, στην προσπάθεια για τον Ζαχαρία Αντωνίου

Η Ομόνοια στηρίζει την Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, στην προσπάθεια για τον Ζαχαρία Αντωνίου

Την προσπάθεια της δικηγορικής εταιρείας Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες ΔΕΠΕ στηρίζει η Ομόνοια, η οποία συλλέγει χρήματα για τον ανήλικο Ζαχαρία Αντωνίου ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο «Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ)».

Αναλυτικά: «Η δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες ΔΕΠΕ έχει αναλάβει τις διαδικασίες διεξαγωγής νόμιμου εράνου και συλλογής χρημάτων για τις ανάγκες του ανήλικου Ζαχαρία Αντωνίου από τη Λεμεσό ο οποίος το Δεκέμβριο του 2017 είχε διαγνωστεί με καρκίνο τύπου «Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ)».

Αποκλειστικός σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών που απαιτούνται για τη μετάβαση, θεραπεία, και διαμονή του ανήλικου Ζαχαρία και της μητέρας του στο ογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Έσσεν στη Γερμανία στο οποίο παραπέμπεται με ενέργειες του Υπουργείου Υγείας.

Η κάθε εισφορά πρέπει να αναφέρει απαραίτητα την ένδειξη «Εισφορά για Ζαχαρία Αντωνίου» και προαιρετικά το όνομα καταθέτη και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας του.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η δικηγορική εταιρεία θα παραδώσει όλα τα χρήματα στη μητέρα του ανήλικου Ζαχαρία Αντωνίου μαζί με αναφορά από ελεγκτικό οίκο ο οποίος θα τηρεί και τα πρωτότυπα όλων των εγγράφων για επιπλέον έλεγχο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον νεαρό Ζαχαρία. Ευχή όλων μας είναι ο Ζαχαρίας Αντωνίου να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία:

ΠΕΛΑΤΗΣ: ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΠΙΕΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.
ΙΒΑΝ: CY97 0070 6210 0000 0000 4055 4658
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)
BIC: CCBKCY2N»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ