aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια σηκώνει το τιμημένο!

Η Ομόνοια σηκώνει το τιμημένο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έντεκα χρόνια ξηρασίας και αποχής από τρόπαιο πρωταθλήτριας ήταν πολλά για το εκτόπισμα και την ιστορία της Ομόνοιας. Σήμερα, λοιπόν, οι τριφυλλοφόροι θα σηκώσουν ψηλά στον ουρανό της Λευκωσίας την κούπα της πρωταθλήτριας, που τόσο πολύ τους έλειψε. Κοντά στις 20:30 (αφού ολοκληρωθεί το ματς με τον Απόλλωνα, που αρχίζει στις 18:00) αναμένεται να γίνει η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

Ο αρχηγός Ζόρντι Γκόμεθ θα το πάρει πρώτος και σηκώνοντάς το ψηλά, θα αρχίσει το πάρτι των πρωταθλητών! Πάρτι για λίγους αφού στις εξέδρες θα βρίσκονται περίπου 3.200 φίλοι της Ομόνοιας, αλλά πολύ περισσότεροι στο «Ηλίας Πούλλος» θα αναμένουν τους πρωταθλητές. Η ομάδα, αφού το πανηγυρίσει στο ΓΣΠ, θα επιβιβαστεί σε ανοιχτό λεωφορείο και θα κατευθυνθεί στο «Ηλίας Πούλλος». Εκεί, στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, θα είναι το επιστέγασμα των πανηγυρισμών. Όλοι μαζί θα το γιορτάσουν.

Οπαδοί της Ομόνοιας, από κάθε άκρη της Κύπρου, θα βρεθούν στη Λευκωσία, στο ΓΣΠ, στο «Ηλίας Πούλλος», για να ξεφαντώσουν. Η σημερινή μέρα είναι δική τους, την περίμεναν για χρόνια. Το πράσινο, το χρώμα της ελπίδας (όπως αναφέρει και ο στίχος στον ύμνο της Ομόνοιας), θα δεσπόζει και θα έχει την τιμητική του.

Διαβάστε επίσης: Έριξε χρήμα ο Παπασταύρου και έφτασε στον τίτλο η Ομόνοια

Πριν από τα πιο πάνω, η Ομόνοια θα πρέπει να δώσει και τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Της πιο πετυχημένης στην ιστορία της, αφού άνοιξε για πρώτη φορά με παρουσία της σε ευρωπαϊκό όμιλο και κλείνει με την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος. Οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα, τον συνδιεκδικητή τους μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική. Θα ψάξουν τη νίκη, θέλοντας να κλείσουν ιδανικά τη σεζόν, ως πρωταθλητές που είναι, αλλά και για να διατηρήσουν το φετινό αήττητο στο ΓΣΠ. Ο Μπεργκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το αναθεωρημένο συμβόλαιο €300.000 του Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ