aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ Ομόνοια πρότεινε €75.000 και έναν παίκτη για τον Κορέια

Η Ομόνοια πρότεινε €75.000 και έναν παίκτη για τον Κορέια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως διέρρευσε, η Νέα Σαλαμίνα αρνήθηκε την οικονομική πρόταση που υπέβαλε η Ομόνοια για να αποκτήσει τον Άντερσον Κορέια. Οι ερυθρόλευκοι έκριναν ότι το ποσό το οποίο είναι διαθέσιμοι να καταβάλουν οι πράσινοι, δεν πλησιάζει καν αυτό που οι ερυθρόλευκοι έθεσαν ως αφετηρία διαπραγματεύσεων και δεν μπήκαν καν στον κόπο για επιπλέον επαφές.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», το ποσό το οποίο πρότεινε το «τριφύλλι» για να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο αριστερό φουλ μπακ, είναι 75.000 ευρώ, αλλά στην πρόταση συμπεριλαμβανόταν και κάτι άλλο. Ποιο είναι αυτό; Η παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είχε βασικό χρόνο συμμετοχής στην περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια και το όνομα του διατηρείται σαν «επτασφράγιστο μυστικό».

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει εάν η Ομόνοια επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Το σίγουρο είναι ότι, ο ποδοσφαιριστής κάθεται… σε αναμμένα κάρβουνα αφού τέτοιες περιπτώσεις σύγχυσαν κάπως το μυαλό του και μπορεί να προκύψει εξέλιξη από μέρα σε μέρα. Εξέλιξη που θα αφορά στην παραμονή του ή όχι στη Νέα Σαλαμίνα, με την οποία υπενθυμίζουμε ότι διατηρεί συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ