aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια που μεγαλώνει!

Η Ομόνοια που μεγαλώνει!

Δεν τα κατάφερε η Ομόνοια κόντρα στο μεγαθήριο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι πράσινοι άγγιξαν το… θαύμα απέναντι στους «κόκκινους διάβολους», προηγήθηκαν όμως τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της αντιπάλους ομάδας, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα (2-3) σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανσαριφάρντ (34′) και Παναγιώτου (86′) τα πράσινα γκολ.

Με δεδομένο τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, οι παίκτες του Νιλ Λένον υπερέβαλαν εαυτόν, έδωσαν ότι είχαν στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το ζεστό χειροκρότημα των 20.000 και πλέον οπαδών της μετά το τέλος του ματς ήταν κάτι σαν… αναγνώριση της υπερπροσπάθειας τους.

Όπως και απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ρεάλε Αρένα», η ομάδα της Λευκωσίας κοίταξε στα μάτια την τεράστια αντίπαλο που είχε απέναντι της και έπεσε… μαχόμενη. Και στις δύο αυτές τελευταίες αναμετρήσεις η Ομόνοια έφτασε μια ανάσα από το να προσθέσει βαθμό-ους στο «σακούλι», μα έμεινε στο μηδέν.

Μπορεί το «τριφύλλι» να μην είχε βαθμολογικό κέρδος, όμως κέρδισε… Τέτοιες βραδιές, όπως αυτή της 15ης Σεπτεμβρίου στην Ισπανία και η αποψινή «μεγαλώνουν» την Ομόνοια ως Σύλλογο, προσθέτουν κύρος και κερδίζουν τον σεβασμό του κοινού στο εξωτερικό.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο «Ολντ Τράφορντ» για την 4 αγωνιστική, σε ένα ακόμα παιχνίδι που προσφέρεται για νέες μεγάλες εμπειρίες, όπως σχολίασε και ο Νιλ Λένον, μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μία μεγάλη εμπειρία και ένα μεγάλο πλεονέκτημα να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια, τα οποία θα τα συζητάς για χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ