aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια πλήρωσε (και) τα δικά της λάθη

Η Ομόνοια πλήρωσε (και) τα δικά της λάθη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία. Υπήρξαν λάθη σε βάρος της, με σημαντικότερο την απόφαση του διαιτητή να αλλάξει την απόφασή του για καταλογισμό του πέναλτι μετά από υπόδειξη του βοηθού. Η διαιτησία είναι το ένα, τα δικά της λάθη είναι το άλλο, γιατί μπορεί να αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως δεν δικαιολογείται η παρουσία της μετά το 0-1 και η βαριά ήττα (1-4).

Οι πράσινοι αν θέλουν να δουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα και να βγουν πιο δυνατοί, θα πρέπει να αναζητήσουν το τι έφταιξε και η ομάδα κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ. Ναι, καταρρακώθηκε η ψυχολογία των παικτών πολύ νωρίς, όμως και πάλι δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αφού το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στην κακή διαχείριση των δεδομένων που δημιουργήθηκαν μετά την αποβολή.

Ο τρόπος που λειτούργησε μεσοαμυντικά η Ομόνοια απέτυχε, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός της να φθάσει με ευκολία σε άλλα δυο γκολ (για τα οποία εκφράστηκαν παράπονα για διαιτητικά λάθη) και να «σκοτώσει» το παιχνίδι πολύ νωρίς.

Οι φίλοι της Ομόνοιας, τα είχαν με τη διαιτησία αλλά και με τις κινήσεις του προπονητή. Κυρίως για την αντικατάσταση του Τουρέ, ποδοσφαιριστής με πολλά τρεξίματα, δύναμη και μαχητικότητα, στοιχεία που φάνταζαν αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Θα μπορούσε να αντικατασταθεί ένας εκ των επιθετικών ή ο Κλέιτον. Ακόμη, να μη γινόταν εξωτερική αλλαγή αλλά μόνο εσωτερική, με μετακίνηση του Κατελάρη στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, απορία φίλων της Ομόνοιας ήταν γιατί να μην αρχίσει το ντέρμπι ο Βύντρα αφού στο 21’ κρίθηκε έτοιμος να περάσει στον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ