aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΗ Ομόνοια πλήρωσε αστοχία και λάθη στο φιλικό με την Καρμιώτισσα

Η Ομόνοια πλήρωσε αστοχία και λάθη στο φιλικό με την Καρμιώτισσα

Την ήττα από την Καρμιώτισσα σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ, γνώρισε η Ομόνοια (1-2), η οποία πλήρωσε την αστοχία και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της. Με βάση την εικόνα του αγώνα, το «τριφύλλι» θα έπρεπε να φύγει με τη νίκη, όμως το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει, καθώς αυτό που ενδιέφερε περισσότερο τον Γιάννη Αναστασίου ήταν να δει αγωνιζόμενους κυρίως τους παίκτες που στα επίσημα παιχνίδια, για διάφορους λόγους, δεν πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του αγώνα, η Ομόνοια προηγήθηκε από το γρήγορο γκολ που σημείωσε ο Ποντικός (6′), ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωτου 45λεπτου και έφτιαξε πάρα πολλές φάσεις για να πετύχει περισσότερα γκολ. Απειλήθηκαν μόνο μια φορά στο 9′, με τον τερματοφύλακα Αντωνίου να δηλώνει «παρών» και να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε κοντινό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Και πάλι σε αυτό το διάστημα η Ομόνοια ήταν καλύτερη, όμως έκανε δύο λάθη και δέχθηκε δύο γκολ. Αρχικά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 58ο λεπτό από τον Σταμάτη Πάντο και ακολούθως η Καρμιώτισσα έκανε την ολική ανατροπή στο 89ο λεπτό, όταν ο Θανέλας Ταξιάρχης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στα μετόπισθεν και πλάσαρε ιδανικα.

Υπενθυμίζουμε ότι Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες τραυματίες, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ, Εντρένα, Ζίβετς και Γκαφούρ, ενώ απουσίαζαν και οι διεθνείς, Παναγή και Κούσουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αντώνιου, Μότα (46’ Φώτη), Ενρίκεζ, Τζαΐλσον (68’ Γεωργίου), Ιακώβου (46’ Γαβριήλ), Λοέ, Τζιωνής (58’ Χαραλάμπους), Αλμπίν, Μόντες, Πατσής (46’ Λοΐζου), Ποντικός (Γ. Κακουλλής).

Σκόρερ: 6′ Ποντικός / 58′ πεν. Πάντος, 89′ Ταξιάρχης



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ