aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Ομόνοια και η ομάδα-έκπληξη για Κίτσο»

«Η Ομόνοια και η ομάδα-έκπληξη για Κίτσο»

Ενδιαφέρον από ομάδα-έκπληξη για την απόκτηση του Φώτη Κίτσου κάνει λόγο το δημοσίευμα του «SDNA.gr», το οποίο πάντως τονίζει πως η Ομόνοια διατηρεί επίσης «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Ελλαδίτη μπακ.

Το δημοσίευμα:

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον 20χρονο αριστερό μπακ και την επόμενη μέρα του, έπειτα από τη λήξη του δανεισμού στο κυπριακό κλαμπ.

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε ο Φώτης Κίτσος την σεζόν 2022-23.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια κι έκανε μια «γεμάτη» χρονιά με την κυπριακή ομάδα.

Το κοντέρ έγραψε συνολικά 32 παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία εξ αυτών στους ομίλους του Europa League.

O δανεισμός στην Ομόνοια ολοκληρώθηκε την ώρα που τα κυπριακά media, κάνουν λόγο για διπλή πρόταση των «Τριφυλλοφόρων» στον Ολυμπιακό με επίκεντρο την αγορά του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ή την παράταση του δανεισμού του.

Μια φορά και ανεξάρτητα από το «ζεστό» ενδιαφέρον της Ομόνοιας για το…δέσιμο του Κίτσου – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – ο Ολυμπιακός υπήρξε τελευταία αποδέκτης ενδιαφέροντος κι από άλλη ομάδα – έκπληξη της Super League για την παραχώρηση του νεαρού πλάγιου αμυντικού.

Παίζει ο νέος «μνηστήρας» (υπεράνω…υποψίας) να αλλάξει τα δεδομένα και το καλοκαιρινό δρομολόγιο του ποδοσφαιριστή;

Ο χρόνος, θα δείξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ