aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Η Ομόνοια είναι ο λαός της, μαζί θα μεγαλουργήσουμε»

«Η Ομόνοια είναι ο λαός της, μαζί θα μεγαλουργήσουμε»

Κάλεσμα για στήριξη της πετοσφαιρικής ομάδας από τον κόσμο, με παρουσία του στους αγώνες αλλά και οικονομικά, απεύθυναν από πλευράς Ομόνοιας σε συνέντευξη Τύπου, τόσο ο Φώτος Ιωάννου υπεύθυνος του τμήματος, ο Μαρίνος Στυλιανίδης έφορος, ο Σάββας Σάββα προπονητής και ο Αχιλλέας Πετρακίδης αρχηγός.

«Για μια όλη μια σεζόν είμαστε εντός στόχων. Όλα τα τμήματα προχωρούν με αξιώσεις, φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή. Η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη για επιτυχίες και οικονομική ομαλότητα. Ο καλύτερος τρόπος να μας υποστηρίξει ο κόσμος είναι να βρίσκεται στο γήπεδο. Θέλουμε τον 7ο παίκτη στο παρκέ συνεισφέροντας και οικονομικά. Η Ομόνοια είναι ο λαός της και μαζί θα μεγαλουργήσουμε», επισήμανε ο κ. Ιωάννου. Πρόσθεσε ότι, κυκλοφορεί λαχνός αξίας 5 ευρώ, ενώ τέθηκε στη διάθεση του κόσμου τραπεζικός λογαριασμός για να συνεισφέρει ο καθένας αυτά που μπορεί.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι των πλέι οφ με την Νέα Σαλαμίνα διατέθηκαν 67 εισιτήρια. Είμαστε η Ομόνοια. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στην Πάφο να παίζουμε με 400-500 θεατές και να ερχόμαστε στη Λευκωσία και να παίζουμε μπροστά σε οικογένειες. Μπορεί η Ομόνοια να μαζέψει ακόμα και 1.000 άτομα σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Μαρίνος Στυλιανίδης.

Ο Σάββα ανέφερε: «Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας».

Ο αρχηγός της Ομόνοιας είπε: «Ως επαγγελματίες έχουμε δώσει υπόσχεση στο σωματείο και στον κόσμο να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Θα παλέψουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό». Και συνέχισε ο Πετρακκίδης: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Για να μπορεί να κάνει μία ομάδα πρωταθλητισμό το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένουμε τους οργανωμένους. Όπως είπαν είναι δίπλα μας, εμείς τους περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ