aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Ομόνοια είναι η μεγάλη ιδέα που μας ενώνει»

«Η Ομόνοια είναι η μεγάλη ιδέα που μας ενώνει»

Κυκλοφόρησε η νέα είναι έκδοση του  Ομονοιάτικου  περιοδικό «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ».

Διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα: «Η Ομόνοια είναι η μεγάλη ιδέα που μας ενώνει» – Στην «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ», η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του νέου προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή.

Ποια τα μηνύματα λαμβάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο από τον κόσμο της. Πως προχωρεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για οικονομική εξυγίανση. Σε κάθε αγώνα για τη νίκη! Πως η Ομόνοια θα ξεφύγει από την στόχευση του «όσο καλύτερα αποτελέσματα μπορούμε» και θα επιστρέψει στην στόχευση της συνεχούς κατάκτησης τίτλων!

Σκιαγράφηση των πρώτων νέων αποκτημάτων της Ομόνοιας – Προστιθέμενη αξία στο πράσινο δυναμικό. Προκριματικά Εuropa League: Με σκληρή δουλειά, πείσμα και θέληση – όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Πετόσφαιρα – Κυνηγούμε το όνειρο κόντρα στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας. Παίρνει σάρκα και οστά το όραμα για γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας. Ακόμη, στη νέα έκδοση της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΩΝΗΣ» βρείτε αφίσα του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Ματ Νταρμπισαϊαρ Ζητήστε την «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ» από τα περίπτερα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ