aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Ομόνοια έχει ίσως τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο»

«Η Ομόνοια έχει ίσως τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο»

Χαρούμενος ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος για το αυριανό φιλικό με την Ομόνοια το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στο «Γεντί Κουλέ» (20:00), και ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο «Ομόνοια-Premium».

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι η Ομόνοια. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Είμαι χαρούμενος για αυτό το παιχνίδι. Αισθανόμαστε σαν αδέρφια με ομάδες από την Κύπρο, στην οποία έχω δουλέψει και ως προπονητής. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε όλοι και να βγάλουμε και οι δυο προπονητές τα συμπεράσματα μας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Για μας είναι μια χρονιά, που πρέπει να ξεφύγουμε απο την Β’ Εθνική και να μην επιστρέψουμε ποτέ. Το κοινό των δυο ομάδων είναι η πίεση και ο κόσμος. Η Ομόνοια έχει ίσως τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο. Έχουμε πολλά κοινά, εύχομαι και στην Ομόνοια να υλοποιήσει τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα στην Κύπρο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι δυο αξιόλογοι άνθρωποι και τους εύχομαι ότι καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ