aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια δημιουργεί τμήμα eSports και ψάχνει παίκτες!

Η Ομόνοια δημιουργεί τμήμα eSports και ψάχνει παίκτες!

Την πρόθεση της να δημιουργήσει τμήμα eSports ανακοίνωσε η Ομόνοια. Για όσους δεν γνωρίζουν, tα eSports (Electronic Sports) ή ηλεκτρονικά αθλήματα θεωρούνται νέα μορφή αθλητισμού, στην οποία το ρόλο των αθλητών έχουν οι παίκτες βιντεοπαιχνιδιών που συναγωνίζονται σε δημοφιλή παιχνίδια μέσω υπολογιστών ή παιχνιδομηχανών. Πρόκειται για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα των τελευταίων ετών και η Ομόνοια επιθυμεί να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα συγκροτήσει τμήμα eSports.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόθεσή μας για να προχωρούμε στη δημιουργία τμήματος eSports!  Για το σκοπό αυτό διοργανώνουμε στις 22 Ιουνίου, στο KINΧ eSports Arena, το FONBET FIFA TOURNAMENT, μέσα από το οποίο θα γίνει η επιλογή των πρώτων παικτών που θα συγκροτήσουν το τμήμα eSports της Ομόνοιας!

Επιδιώκουμε  να γίνουμε η πρώτη ομάδα στην Κύπρο που θα συγκροτήσει τμήμα eSports. Πρόκειται για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα των τελευταίων ετών και η ΟΜΟΝΟΙΑ ως ο Σύλλογος με το μεγαλύτερο εκτόπισμα στην Κύπρο, πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να εκπροσωπείται.  Διεξάγονται επίσημα πρωταθλήματα και τουρνουά με την συμμετοχή μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Αϊντχόφεν, ο Άγιαξ, Παρί Σεν Ζερμέν, ΑΕΚ Αθηνών κτλ.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τουρνουά.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο FONBET FIFA TOURNAMENT παρακαλούμε καλέστε στα γραφεία μας, στον τηλεφωνικό αριθμό: 22104848 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 17:00).

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και η FONBET, καθώς αποτελεί τον χορηγό του Τμήματος eSports. Την ευχαριστούμε θερμά.

Τι είναι τα eSports

Τα eSports (Electronic Sports) ή ηλεκτρονικά αθλήματα θεωρούνται νέα μορφή αθλητισμού, στην οποία το ρόλο των αθλητών έχουν οι παίκτες βιντεοπαιχνιδιών που συναγωνίζονται σε δημοφιλή παιχνίδια μέσω υπολογιστών ή παιχνιδομηχανών. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αναγνώρισε επισήμως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ως άθλημα, με στόχο κάποια στιγμή να ενταχθούν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ