aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ομόνοια ακόμη… ψάχνεται - Oι επιστροφές και τα σενάρια ενδεκάδας

Η Ομόνοια ακόμη… ψάχνεται – Oι επιστροφές και τα σενάρια ενδεκάδας

Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα με την Αντβέρπ στο ΓΣΠ (4-2), η Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν ακόμη να βρει ρυθμό, να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, βάσει προσδοκιών. Δέχθηκε δύο αποκλεισμούς στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, από τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αντβέρπ, ενώ προκρίθηκε επί της Φλόρα Ταλίν στα πέναλτι, χωρίς να έχει πειστικές εμφανίσεις και στα δύο ματς. Ηττήθηκε από την ΑΕΚ (1-2) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί της Δόξας με την ψυχή στο στόμα.

Η Ομόνοια ακόμη… ψάχνεται. Δεν έχει βρει ρυθμό, δεν έχει αποδώσει το ποδόσφαιρο που προσδοκούν όλοι στον σύλλογο. Και όταν είσαι μεγάλη ομάδα, με βάθος στο ρόστερ, δεν μπορεί να υπάρχει δικαιολογία. Γι’ αυτό και στο «Ηλίας Πούλλος» αναζητούν τις λύσεις και τον τρόπο που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να συνδυάζει καλές εμφανίσεις με νικηφόρα αποτελέσματα.

Στο προσεχές ματς με την Πάφος FC στο ΓΣΠ, το «τριφύλλι» θα θελήσει να πετύχει το πιο πάνω και να δώσει διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων του. Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορεί να ελπίζει σε επιτυχία επί ενός αντιπάλου που έδειξε καλά στοιχεία, έχει ποιότητα και παρουσιάζεται απαιτητικός στην τρέχουσα σεζόν. Ο Μπεργκ έδωσε έμφαση σε τομείς που η ομάδα του χρήζει βελτίωσης και αναμένει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.

Επανέρχεται ο Παπουλής, ενώ στους μόνιμα απόντες Κούσουλο, Μποτεάκ και Ντίσκερουντ έρχεται να προστεθεί και ο Γκόμεθ, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Δόξα. Ο Σέχου «παίζει» για αντί-Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή, ενώ υποψήφιος είναι και ο νεαρός Χαραλάμπους. Επίσης θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τζιωνής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ