aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η ομάδα μοιάζει με μηχανή, όταν πάρει μπρος…»

«Η ομάδα μοιάζει με μηχανή, όταν πάρει μπρος…»

Πεπεισμένος ότι, η Ομόνοια θα πάει πολύ μακριά στη φετινή σεζόν και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της, παρουσιάστηκε ο Χέτβινγκες Μαντούρο που μίλησε στο «Omonoia Premium». Ο Ολλανδός πολύπειρος μέσος χαρακτήρισε την ομάδα πολύ καλή και ποιοτική. «Η ομάδα μοιάζει με μηχανή, χρειάζεται κάποιο χρόνο και πιστεύω πάρα πολύ στη φετινή προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά. Για τις δικές του φιλοδοξίες, υπογράμμισε πως προέχουν τα καλά αποτελέσματα με την Ομόνοια. «Πρέπει να πάρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην κορυφή. Προσωπικά θέλω να έχω συμμετοχή σε πολλά παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα. Αυτές είναι οι φιλοδοξίες μου», επισήμανε.

Όσον αφορά στις διαφορές Χρόνιγκεν και Ομόνοιας, είπε ότι στο ολλανδικό πρωτάθλημα όλες οι ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, «ενώ εδώ βλέπεις ομάδες να αμύνονται με 4 ή 5 αμυντικούς, όλοι πίσω στην άμυνα». Πρόσθεσε πως, στην Ολλανδία βλέπεις πολλά τέρματα. «Εδώ οι χώροι είναι πολύ μικροί στον αγωνιστικό χώρο, συνεπώς αυτή είναι η μεγάλη διαφορά», πρόσθεσε.

Οι πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο είναι πολύ καλές, του αρέσει η Λευκωσία και χαρακτήρισε την Ομόνοια μεγάλο σύλλογο με εξαιρετικό κόσμο. Είναι σίγουρος ότι την καλύτερη μπάλα την έπαιξε με τη φανέλα της Βαλένθια. Αγωνίστηκε για τεσσεράμισι χρόνια σε πολύ καλή ηλικία και ήταν σε ψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Σε ερώτηση για τον ποιο δύσκολο αντίπαλο στην καριέρα του, ήταν κάθετος: «Ο Μέσι! Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ίσως στην Ιστορία του ποδοσφαίρου».

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως, δεν μετανιώνει για τίποτα στην καριέρα του και είναι θετικός άνθρωπος. Δεν είχε πρόβλημα να προσαρμοστεί εδώ, όπως είπε, ενώ του αρέσει να ακούει μουσική πριν από τα παιχνίδια. Με τους Αντόνια και Εκίθα είναι πιο κοντά, ενώ διατηρεί επαφή με τον Άλμπα της Μπαρσελόνα, που όπως επισήμανε ήταν σαν τον μικρό μου αδελφό στη Βαλένθια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ