aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ νύχτα-μέρα στην παρουσία Τζιωνή, Πάμπου και… αστεριών! (pics)

Η νύχτα-μέρα στην παρουσία Τζιωνή, Πάμπου και… αστεριών! (pics)

Στην παρουσία του προέδρου Αντώνη Τζιωνή, του προπονητή της ομάδας Πάμπου Χριστοδούλου κι άλλων μελών του τεχνικού τιμ, αρκετών ποδοσφαιριστών και αθλητών από τα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου, αλλά και εκατοντάδων οπαδών της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το 7ο φεστιβάλ της Θύρας 9 στο «Ηλίας Πούλλος».

Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι νωρίς το απόγευμα είχαν παρευρεθεί οι Ματ Ντέρμπισαϊρ, Κανού, Χριστοφή και Φιλιώτης. Οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα «Omonoianews» (από την εν λόγω ιστοσελίδα θα δείτε πιο κάτω και τις φωτογραφίες), όλη η μέρα ήταν φανταστική, αλλά αυτό που επιφύλασσαν στο φινάλε του 7ου φεστιβάλ της Θύρας 9 οι οργανωμένοι ήταν το κάτι άλλο.

Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα, καπνογόνα, η νύχτα έγινε… μέρα στο «Ηλίας Πούλλος», με τον κόσμο να απολαμβάνει ένα εξαιρετικό θέαμα. Κάτι τέτοιο συνηθίζεται κάθε χρόνο, αλλά το φετινό ήταν πιο εντυπωσιακό, αφού άλλωστε γιορτάζονται τα 25 χρόνια από την ίδρυση της Θύρας 9.

Δείτε περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες στον λογαριασμό Instagram της ιστοσελίδας «Omonoianews» ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ