aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν η αρχή για το τέλος του Μουρίνιο στην Τότεναμ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν η αρχή για το τέλος του Μουρίνιο στην Τότεναμ

Η 18η Μαρτίου 2021 θα πρέπει να θεωρείτε κάτι σαν εθνική επέτειος για τους φίλους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ γιατί εκείνη την ημέρα κατάφεραν να πετύχουν μια επική πρόκριση, τη πιο μεγάλη της σύγχρονης ιστορίας της κροατικής ομάδας.

Στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τότεναμ, για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, που εγινε στο Λονδίνο οι «πετεινοί» είχαν κερδίσει με 2-0. Στον επαναληπτικό που έγινε στο Μαξιμίρ, όμως, οι Κροάτες κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, αφού κέρδισαν τους με 3-0 και πανηγύρισαν μια επική πρόκριση. Και τα τρία τέρματα τα πέτυχε ο Μίσλαβ Όρσιτς, δυο στην κανονική διάρκεια του αγώνα και ένα στην παράταση.

Μετά από τον αποκλεισμό σοκ η διοίκηση της Τότεναμ ξεκίνησε να συζητά για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, κάτι που εν τέλει έκανε πράξη λίγες μέρες αργότερα. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως η αρχή του τέλους του «Special one» ξεκίνησε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ