aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ νέα προσθήκη, ο Τουρέ και τα φιλικά

Η νέα προσθήκη, ο Τουρέ και τα φιλικά

Τα κύρια σημεία των σημερινών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοια, Ανδρέα Δημητρίου, στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έγινε, τα δεδομένα μετά τις αναβολές, τον Τουρέ, τους δανεικούς και το ενδεχόμενο απόκτησης ακόμης ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρόνων. Επίσης, σχολίασε την κατάσταση των τραυματιών, τα φιλικά παιχνίδια και τα εισιτήρια διαρκείας.

Για την προετοιμασία: «Οι αναβολές ανάγκασαν την ομάδα να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και γενικά για όλους στην ομάδα. Το πλάνο προετοιμασίας είχε σχεδιαστεί για να είναι η ομάδα έτοιμη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο μετά τις αναβολές έχει διαφοροποιηθεί. Συνεχίζουμε πλέον σε υψηλές εντάσεις, με διπλές προπονήσεις, δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση, στη δύναμη, αλλά βεβαίως και στην τακτική και στο μοντάρισμα της ομάδας».

Τα δεδομένα μετά τις αναβολές: «Η εξέλιξη με τις αναβολές, μας προσφέρει την ευκαιρία να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μας δίνεται ο χρόνος για να μπορέσουμε, σταδιακά και χωρίς βιασύνη, να τους φέρουμε στο επιθυμητό επίπεδο, τόσο μέσα από τις προπονήσεις, όσο και μέσα από τους φιλικούς αγώνες. Απ΄την άλλη, η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με την μακρά περίοδο προετοιμασίας. Ξεκινήσαμε προπονήσεις στις 03 Ιουλίου και θα παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι περίπου 70 ημέρες αργότερα. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, είναι πρωτόγνωρα δεδομένα, τα οποία προσπαθούμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τα φιλικά: «Στόχος είναι να δώσουμε δύο ή τρία φιλικά. Το πρώτο θα είναι την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ερμή, στο ΓΣΠ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:00. Επίσης, επιθυμία μας είναι όπως δώσουμε άλλο ένα δυνατό φιλικό, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο, 26-27 Αυγούστου. Καταβάλλεται προσπάθεια για εξεύρεση αντιπάλου από το εξωτερικό, είτε για να έρθει στην Κύπρο, είτε για να πάμε εμείς στην έδρα του. Επίσης, ίσως δώσουμε άλλο ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικής ομάδα. Μόλις έχουμε κάτι ολοκληρωμένο, θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Για τον Τουρέ: «Ο ποδοσφαιριστής δεν θα δηλωθεί στη λίστα της ομάδας μας και καταβάλλεται προσπάθεια για να παραχωρηθεί δανεικός, για ένα χρόνο, σε ομάδα του εξωτερικού. Κρίθηκε πως θα ήταν προς το συμφέρον του ίδιου του Τουρέ, αλλά και της Ομόνοιας, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, να πάει σε μια ομάδα που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μια γεμάτη σε συμμετοχές σεζόν, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στην Ομόνοια. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Μόλις σημειωθεί εξέλιξη, θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας».

Για τους τραυματίες: «Ο Λόπες στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη εξάρθρωση στον ώμο και αναμένεται ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά σε περίπου 4-6 βδομάδες. Η φύση του τραυματισμού του είναι τέτοια, που εκτιμάται ότι σε περίπου δύο βδομάδες θα μπορέσει να επιστρέψει, σταδιακά, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο για να μπει σε παιχνίδι, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Στην καλύτερη περίπτωση, θα προλάβει την δική μας πρεμιέρα με τον Εθνικό, αλλιώς θα χάσει 1-2 παιχνίδια. Ο Εκίθα προληπτικά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να μην τον πιέσουμε. Ο Κανού επέστρεψε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 5200 εισιτήρια διαρκείας και είμαστε 1800 μακριά από τον στόχο των 7000. Έχουμε περίπου τέσσερις βδομάδες στη διάθεσή μας, για να τον υλοποιήσουμε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ