aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ νέα Ομόνοια σε δράση…

Η νέα Ομόνοια σε δράση…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η νέα Ομόνοια σε δράση… Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι δίνει το απόγευμα (18:00) απέναντι στη Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος». Οι πράσινοι άφησαν για λίγο την Κυπερούντα, επέστρεψαν στη Λευκωσία για το φιλικό και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν (αφού αύριο θα πάρουν ρεπό). Το παιχνίδι που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδοθεί ζωντανά από το «OFC TV», αλλά και live από την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Ο Μπεργκ μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων, έχει την ευκαιρία να εξάγει συμπεράσματα για την έως τώρα δουλειά που γίνεται στην ομάδα ενόψει της νέας περιόδου. Το βλέμμα θα είναι στον Παπουλή που θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο, ίσως γίνει το ίδιο και με τον Κίκο παρόλο που εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις αφού ήταν σε αυτοπεριορισμό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κίκο και Παπουλής πανέτοιμοι για (ανεπίσημο) ντεμπούτο

Ο τεχνικός των πρασίνων θα έχει, επίσης, την ευκαιρία να αξιολογήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ακολουθούν για πρώτη φορά το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Σαφώς και είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα αλλά ο Νορβηγός τεχνικός για να επιθυμεί τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα αυτή την περίοδο, κάτι θα έχει στο μυαλό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ