aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ μιζέρια και το «κλάμα» η χειρότερη παρέα

Η μιζέρια και το «κλάμα» η χειρότερη παρέα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ναι, είναι τεράστια ατυχία για την Ομόνοια να χάσει και τους δύο τερματοφύλακές της σε μια μέρα! Είναι προφανές και δεδομένο πως θα στοιχίσει στην Ομόνοια η απουσία του Ουζόχο, καθώς ο Νιγηριανός αποδείκτηκε πως ήταν ο άσος που οι πράσινοι έψαχναν για χρόνια.

Το ότι όμως η Ομόνοια έχασε ένα ισχυρό γρανάζι από τη μηχανή της δεν πάει να πει πως η σεζόν που καλά-καλά δεν άρχισε ακόμα και που οι πράσινοι την άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς, πρέπει να θεωρείται τελειωμένη ή να την πετάξουν μόνοι τους στον κάλαθο των αχρήστων. Η μιζέρια και η απογοήτευση είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Ουζόχο ήταν ένας από τους λόγους που το χαμόγελο «ζωγραφίστηκε» ξανά στα πρόσωπα των οπαδών της Ομόνοιας, αλλά ασφαλώς και δεν ήταν (και) ο μόνος. Καλός, πολύ καλός τερματοφύλακας ο Νιγηριανός και θα συμφωνήσω πως οι τίτλοι και οι διακρίσεις αρχίζουν από την άμυνα, αν όμως στην Ομόνοια σταθούν ή επικεντρωθούν μόνο στον 21χρονο πορτιέρε, αφενώς αδικούν την προσπάθεια των υπολοίπων και αφετέρου ακυρώνουν την προσπάθεια που έγινε για να πρωταγωνιστήσει ξανά το «Τριφύλλι». Σίγουρα ο τραυματισμός του Ουζόχο ήταν σοβαρός και κυρίως μη αναμενόμενος, αλλά ο ντόρος που έγινε και συνεχίζει να γίνεται είναι πολύ πιθανόν να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά, αυτή τη φορά στην ομάδα.

Πάνω που η Ομόνοια στάθηκε στα πόδια της, ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο και όλα συνηγορούν για μια αν μη τι άλλο ευοίωνη πορεία, η μιζέρια και το «κλάμα» δεν βοηθούν. Τη στιγμή μάλιστα που έρχεται ένα μεγάλο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την επίσης αναγεννημένη Ανόρθωση. Γιατί σε περίπτωση που τους πάρει όλους από κάτω, δεν είναι μόνο πως θα χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να βγει η Ομόνοια από το τούνελ, αλλά ίσως της πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να ξανασταθεί στα πόδια της.

Επαναλαμβάνω, η σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή, ό,τι έγινε με τον Ουζόχο (και με τον Παναγή) δεν μπορεί να αναστραφεί και εκείνο που έχουν να κάνουν στην Ομόνοια (ο κόσμος πιο πολύ δηλαδή) είναι να κοιτάξουν μπροστά, να στηρίξουν την ομάδα και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για τη μεγάλη επιστροφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ