aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ λεπτομέρεια, η τιμωρία και η αναμονή

Η λεπτομέρεια, η τιμωρία και η αναμονή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια λεπτομέρεια που αφορά στην τιμητική του Νούνο Ασίς με το τέλος της επόμενης περιόδου, καθυστερεί την υπογραφή του συμβολαίου και τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Ομόνοια για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει και να βάλει την υπογραφή του. Την ίδια ώρα, ο Νταμπίζας δεν ανησυχεί για το γεγονός ότι ο Ασίς θα ενταχθεί αργοπορημένα στις προπονήσεις, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Ως γνωστόν, είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν με έξι αγωνιστικές. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Πορτογάλος άσος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο.

Την υπογραφή του Αντρέ Σκέμπρι στο συμβόλαιο που του στάλθηκε (στην Αμερική όπου κάνει διακοπές μετά τον γάμο του) με τους όρους που συμφωνήθηκαν με τον Νταμπίζα, αναμένουν στην Ομόνοια.

Ο Μαλτέζος επιθετικός μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έγινε από τον τεχνικό διευθυντή, εκφράστηκε θετικά για παραμονή του στην ομάδα. Πλέον, είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μαλτέζος, εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή των πιο πάνω, θα ενταχθεί αργοπορημένα στις προπονήσεις και ενδεχομένως να μην είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτό δεν ανησυχεί τον Νταμπίζα που έδειξε με την κίνησή του να ποντάρει στον 30χρονο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ