aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ κραυγή αγωνίας του Σεραφείμ: «Ό,τι περιουσία είχαμε την εξανεμίσαμε»!

Η κραυγή αγωνίας του Σεραφείμ: «Ό,τι περιουσία είχαμε την εξανεμίσαμε»!

Όλα δείχνουν ότι η επιλογή Παπασταύρου στην Ομόνοια είναι μονόδρομος. Συμπέρασμα που επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση μελών και φίλων της Ομόνοιας στο ξενοδοχείο «Σεμέλη», μετά από πρωτοβουλία των Μίνου Χαραλάμπους, Λάμπρου Πιερή και Νικόλα Γεωργιάδη.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή, εξέφραζε τις επιφυλάξεις του για τη δημιουργία εταιρείας, αλλά και για το μοντέλο του επενδυτή.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» από Σεραφείμ για τη δημιουργία Εταιρείας

«Η εταιρεία για την Ομόνοια δεν προσφέρει κάτι. Μπορείτε να πιάσετε παράδειγμα της Ανόρθωσης με τον κύριο Πουλλαϊδη. Νόμιζε ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με την εταιρεία, έδωσε ό,τι έδωσε και έφυγε. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει η λέξη επενδυτής στα σωματεία της Κύπρου. Δεν πρόκειται να πάρει λεφτά πίσω κάποιος επενδυτής», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δώρος Σεραφείμ τονίζοντας «εγώ θα είμαι υπέρ εκείνου που θα παρουσιάσει ένα σωστό πλάνο πως θα βγει η Ομόνοια από την αδιέξοδο».

Διαβάστε επίσης: «Η… γραμμή Τζιωνή χειρότερη από αυτήν του Μιλτιάδη»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση στελεχών στο ξενοδοχείο «Σεμέλη», η πιο βαρύνουσα εκτίμηση (γι αυτό άλλωστε και προβλήθηκε ανάλογα) κατατέθηκε από τον Δώρο Σεραφείμ. Οι παρευρισκόμενοι υποστηρίζουν ότι ήταν μία κραυγή αγωνίας από τον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού», ο οποίος, πλέον τάσσεται, υπέρ της πρότασης Παπασταύρου. Για την οικονομική κατάσταση της Ομόνοιας, ουσιαστικά επανέλαβε όσα είπε στον Active (107.4 & 102.5): «Το νυν συμβούλιο δεν πήγε Ευρώπη για δύο χρόνια και δεν έκαναν τίποτα σωστά για δύο χρόνια. Εγώ τους είχα προειδοποιήσει ότι αύτη η γραμμή που πήραν ήταν χειρότερη από αυτήν που τράβηξε ο Μιλτιάδης».

Και κατέληξε με δραματικό τρόπο: «Ό,τι περιουσία είχαμε ως σωματείο την εξανεμίσαμε. Δεν ήμουν και δεν είμαι υπέρ της εταιρείας, όμως αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσουν αν πρέπει για να ζήσω να κάνω εταιρεία, θα το κάνω! Αυτή είναι η οδός, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για την Ομόνοια αυτή τη στιγμή. Σήμερα η πρόταση Παπασταύρου είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας και πρέπει να προχωρήσουμε με αυτή τη λύση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ