aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ΚΟΠ, η Μπενφίκα και η καινοτομία του ομολόγου

Η ΚΟΠ, η Μπενφίκα και η καινοτομία του ομολόγου

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο γενικός γραμματέας της Ομόνοιας, Χρίστος Νεοφύτου.

Για το ομόλογο: «Ήταν μια καινοτομία από τη διοίκηση της Ομόνοιας, δεν έχει ξαναγίνει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, και από την στιγμή που το σωματείο χρειαζόταν οικονομική ενίσχυση, η ιδέα έπεσε στο τραπέζι. Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να παίρνουν τα ομόλογα τους και συνεχίζουμε».

Και συνέχισε: «Έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά από εταιρείες που δεν ανήκουν στους φίλους της Ομόνοιας. Η Ομόνοια δίνει 5% επιτόκιο, πολύ περισσότερο απ’ όσο δίνουν οι τράπεζες. Εκδίδουμε 1.5 εκατομμύρια για να νιώθει ο κόσμος ότι η επένδυση του είναι εγγυημένη. Δεν έχει συζητηθεί αν θα συνεχιστεί αλλά θα μπορούσαμε».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όμως είναι σαν όλα τα άλλα. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Οι Κανού και Χριστοφή, είναι στην διάθεση του προπονητή, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για την πίεση στην ομάδα: «Η Ομόνοια δεν μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο και να μην διεκδικεί οτιδήποτε άλλο πέραν από τη νίκη. Η τεχνική ηγεσία το γνωρίζει αυτό».

Για τη συμφωνία με την Μπενφίκα: «Έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμφωνίες και θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται οι όροι. Όπως θα επωφεληθεί η Ομόνοια από αυτή την συμφωνία, θα επωφεληθεί και η Μπενφίκα. Μέσα στους όρους είναι και η ανταλλαγή ποδοσφαιριστών».

Για τις οφειλές των σωματείων από την ΚΟΠ: «Πολλές οφειλές έχουν ρυθμιστεί και αποπληρώνονται με δώσεις. Θεωρώ ότι οι κινήσεις της ΚΟΠ είναι σε πολύ καλό δρόμο στην αποπληρωμή των ποσών. Είναι πολύ σωστή η πρωτοβουλία της ομοσπονδίας. Είναι τεράστια διευκόλυνση. Υπήρχαν συζητήσεις για να ρυθμιστούν τα χρέη αλλά αυτό ίσως είναι ακόμη καλύτερο, αν τελεσφορήσει».

Αν υπάρχει σκέψη για χτίσιμο γηπέδου: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο, αλλά προσωπικά είναι το όνειρο μου να δω ένα γήπεδο αντάξιο της Ομόνοιας. Είναι κάτι που πρέπει να μελετηθεί, δεν έχουμε κάτι να πούμε προς το παρών

Για τον κόσμο: «Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, αυτός ο κόσμος είναι ανεπανάληπτος και το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα. Ο πράσινος λαός είναι το κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ