aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ κίνηση – respect της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Πάφος F.C.

Η κίνηση – respect της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Πάφος F.C.

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα, έχει ορίσει την τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ (γενική είσοδος) ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις των πρασίνων μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα αλλά και την απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, ωστόσο το «τριφύλλι» καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο.

Επίσης, από τα 5 ευρώ, το 1 θα διατίθεται στον μικρό Ζαχαρία Αντωνίου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά: «Έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με την Πάφο FC, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 17:00. Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο έχει καθορίσει τη Γενική Είσοδο στα €5, εκ των οποίων το €1 θα προσφέρεται ως εισφορά για τον μικρό Ζαχαρία Αντωνίου. Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, ειδικότερα τέτοιες στιγμές. Παράλληλα, ενισχύεται και ο αγώνας της οικογένειας του Ζαχαρία, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 είχε διαγνωστεί με καρκίνο τύπου “Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ)”. Η συγκέντρωση χρημάτων γίνεται για κάλυψη των αναγκών που απαιτούνται για μετάβαση, θεραπεία, και διαμονή του ανήλικου Ζαχαρία και της μητέρας του, στο ογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Έσσεν στη Γερμανία, στο οποίο παραπέμπεται με ενέργειες του Υπουργείου Υγείας.».

Πατήστε εδώ για όλες τις πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε διπλό ταμπλό ο Γκόμεθ, δεν πάει στα… τυφλά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ