aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ καθιέρωση του και η βελτίωση της ομάδας

Η καθιέρωση του και η βελτίωση της ομάδας

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, όχι πως έφθασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και με την Ανόρθωση πήρε την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, διατηρώντας για πρώτη φορά το μηδέν παθητικό.

Η Ομόνοια δείχνει να πατά καλύτερα, όμως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να ικανοποιεί τον κόσμο της αλλά και να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η βελτίωση της ομάδας συνδυάστηκε (και) με την καθιέρωση του Φάνου Κατελάρη στο αρχικό σχήμα. Ο νεαρός μεσοαμυντικός «έγραψε» δύο σερί 90λεπτα, καλύπτοντας τη θέση του ανασταλτικού μέσου, δείχνοντας ετοιμότητα και αποφασιστικότητα.

Ο Κάρβερ τον εμπιστεύεται και ο 20χρονος άσος τον δικαιώνει απόλυτα. Μέσα από τα παιχνίδια, είναι λογικό ο Κατελάρης να ανεβάζει την απόδοσή του, να αποκτά αυτοπεποίθηση και να γίνεται όλο και καλύτερος.

Η Ομόνοια, σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, όπως χαρακτηρίζεται από τους διοικούντες, λόγω του νέου πλάνου με τεχνικό διευθυντή, κερδίζει και ένα ταλέντο. Προσδοκία είναι όπως το ίδιο γίνει και με άλλους νεαρούς στο προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ