aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η κατάληψη των Πλατρών είναι ήδη προ των πυλών»

«Η κατάληψη των Πλατρών είναι ήδη προ των πυλών»

Mε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook, η Θύρα 9 Λεμεσού αναφέρεται στην αυριανή ανοικτή προπόνηση της Ομόνοια στις Πλάτρες.

Αναλυτικά:

«Όχι δεν παίζουμε Ευρώπη, όχι δεν προερχόμαστε από τίτλους και επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις. Αντίθετα διανύουμε την πιο στείρα δεκαετία στην ιστορίας μας. Ε και τι έγινε;
Η κατάληψη των Πλατρών για μια απλή προπόνηση (!) είναι ήδη προ των πυλών! Ήδη πολλά αδέλφια καταφτάνουν στο χωριό, όπως θα γίνετε και αύριο με αποκορύφωμα την μέρα της προπόνησης. Όπως ήδη τονίσαμε σε πιο παλιά ανακοίνωση, εδώ και μέρες περιμέναμε αυτή την εκδρομή για αυτό και εμείς με την σειρά μας καλούμε όλους τους Λεμεσιανούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ όπως δώσουν βροντερό παρών σε μια κατάληψη του χωριού που θα συζητηθεί!

Ψηλά τα λάβαρα λοιπόν και ραντεβού την Κυριακή στις 15:00 στην πλατεία του χωριού για να ξανά σμίξουμε με όλα τα αδέλφια από όλες τις γωνιές του νησιού για μια δυνατή και μαζική πορεία προς στο γήπεδο.

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ – ALWAYS ON TOUR

Υ.Γ.” Εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για την νέα χρονιά θα πραγματοποιούν τα στελέχη του συνδέσμου μας την Κυριακή πριν την προπόνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ