aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ καλή μέρα που φαίνεται απ’ το πρωί και η… ομόνοια ανάμεσα στους παίκτες!

Η καλή μέρα που φαίνεται απ’ το πρωί και η… ομόνοια ανάμεσα στους παίκτες!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Το βράδυ της Κυριακής το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανακοίνωσε το τέλος των κοπιαστικών προπονήσεων, τουλάχιστον επί Αυστριακού εδάφους. Οι πράσινοι στις διπλές προπονήσεις έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, πραγματοποιώντας ενδιάμεσα και τρία φιλικά παιχνίδια.

Ωστόσο, η φετινή προετοιμασία ήταν αλλιώτικη, αφού όλοι μιλάνε πλέον για μια «νέα», «εκσυγχρονισμένη» Ομόνοια, η οποία κτίζεται βάσει ενός καινούργιου μοντέλου. Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος έδωσε το έναυσμα ώστε οι «τριφυλλοφόροι» να αρχίσουν να δουλεύουν επαγγελματικά, σε όλους του τομείς.

Ήδη, ο ίδιος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι φέτος κανένας από το διοικητικό συμβούλιο δεν ακολούθησε την ομάδα στην προετοιμασία. Έτσι κι’ αλλιώς ήταν ξεκάθαρος από την αρχή πως θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο στα αποδυτήρια, γι’ αυτό και η επιλογή του προπονητή Τζον Κάρβερ και του σχεδιασμού του ρόστερ (προσθαφαιρέσεις), είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Η φετινή Ομόνοια κτίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην Αυστρία και τα μηνύματα είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά για το θετικότατο και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, προς το παρόν, αφού αγωνιστικά η επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν στις 30 Ιουνίου. Ενδεικτικό της καλής διάθεσης, είναι οι πιο κάτω φωτογραφίες, που παρά την κούραση που κουβαλούν, οι ποδοσφαιριστές είναι με το χαμόγελο στο στόμα!

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησαν ή αποδεσμεύτηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές (10 στο σύνολο) και προστέθηκαν άλλοι έξι, οι «παλιοί» φρόντισαν να τους κάνουν να νοιώσουν από πολύ νωρίς μέλη της… οικογένειας της Ομόνοιας και να εγκλιματιστούν άμεσα. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δημοσιεύουν φωτογραφίες, μέσω των οποίαν φανερώνεται το καλό κλίμα και στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη νέα σεζόν, η οποία είναι μόλις εννέα μέρες μακριά.

Επίσης, διακρίνεται ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ τους. Αν το κλίμα διατηρηθεί έτσι σε όλη την διάρκεια της σεζόν και ο κόσμος παραμείνει κοντά, τότε αναμφίβολα η Ομόνοια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Το οικογενειακό κλίμα σε συνδυασμό με τον «12ο παίκτη», δεν μπορεί να λυγίσει την Ομόνοια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ