aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ικανοποίηση του Τζον Κάρβερ

Η ικανοποίηση του Τζον Κάρβερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα σημάδια βελτίωσης που παρουσίασε η Ομόνοια στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, κι ας γνώρισε την ήττα (αποτέλεσμα που την αδικεί βάσει της εικόνας των δυο ομάδων), βρήκε ικανοποιημένο και τον Τζον Κάρβερ.

Ο Άγγλος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του τις προηγούμενες μέρες τούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδό τους. Τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και μέσα απ’ αυτή θα μπορέσουν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και θα έλθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Όσο περνά ο καιρός, οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να ανταποκρίνονται όλο και καλύτερα, γεγονός που πείθει τον Κάρβερ ότι η ομάδα του θα παίξει το ποδόσφαιρο που όλοι επιθυμούν στην Ομόνοια.

Η διακοπή κρίνεται ευεργετική για τους πράσινους αφού ο 51χρονος προπονητής έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε τομείς που παρουσιάστηκαν «χτυπητές» αδυναμίες και κυρίως να φτιάξει την εικόνα της ομάδα του μεσοαμυντικά. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι διαθέσιμος και ο Όρσουλιτς και πλέον θα είναι σε θέση να στηριχθεί σ’ ένα βασικό κορμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ