aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ιδιαίτερη αναφορά στον Ντάρμπισαϊαρ

Η ιδιαίτερη αναφορά στον Ντάρμπισαϊαρ

Στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της μετεγγραφής του Τζόρνταν Γκρίνιτζ, ο νεαρός Άγγλος επιθετικός προέβη σε δηλώσεις εκφράζοντας τα συναισθήματά του για τη συνέχιση της καριέρας του στην Ομόνοια, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος είναι συμπατριώτης τους και αυτό μόνο όφελος αποφέρει στον 18χρονο στράικερ.

Διαβάστε επίσης: Γκρίνιτζ… 2021 στην Ομόνοια!

«Αρχίζει μια καινούργια σελίδα για εμένα, με νέες εμπειρίες και στιγμές. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Ομόνοια, μια ομάδα με υψηλούς στόχους και παθιασμένο κόσμο. Αναμφίβολα είναι ένα μεγάλο βήμα. Είμαι ακόμα νεαρός και είναι ευχάριστο που μου προσφέρεται η ευκαιρία να παίξω σε ψηλό επίπεδο. Δούλεψα πολύ σκληρά τα προηγούμενα χρόνια και νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ», είπε ο Γκρίνιτζ.

Και κατέληξε: «Σίγουρα η παρουσία του Ματ Νταρμπισάιαρ θα με βοηθήσει, από κάθε άποψη. Μου αρέσει η πίεση που έχει η Ομόνοια, είναι κάτι που με εκφράζει ως ποδοσφαιριστή. Ο κόσμος να περιμένει από εμένα αρκετή ενέργεια, τρεξίματα και δύναμη στο γήπεδο, όπως και γκολ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ