aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η… γραμμή Τζιωνή χειρότερη από αυτήν του Μιλτιάδη»

«Η… γραμμή Τζιωνή χειρότερη από αυτήν του Μιλτιάδη»

Άκρως αποκαλυπτική, αλλά και ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Δώρος Σεραφείμ στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», αφού είπε για το χρέος που παρέδωσε το 2008 και το 2016 και για τις Χαλέπιανές (διαβάστε ΕΔΩ), ακολούθως έριξε τα… πυρά του στη διοίκηση Αντώνη Τζιωνή για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεραφείμ: «Πάλευα δέκα μήνες…»

«Η Ομόνοια έχει πιάσει πάτο, από τότε που σήκωσε τα χέρια ψηλά η διοίκηση Μυλωνά με τους γνωστούς λόγους. Αναλάβαμε εμείς στις 28 του Φλεβάρη με ένα νέο συνδυασμό (πολλοί απ’ αυτούς βρίσκονται στο σημερινό συμβούλιο) και είχαμε εξαγγείλει ένα πλάνο 3 χρόνων οικονομική εξυγίανσης και στο τέλος της τριετίας θα κοιτάζαμε τι έχουμε πετύχει και αν θα συνεχίζαμε με το πλάνο της εξυγίανσης ή αν μπορούσαμε να πάμε πιο μπροστά. Σήμερα, η κατάσταση δεν μπορεί να είναι καλύτερη γιατί η διοίκηση δεν ακολούθησε το πλάνο εξυγίανσης. Οι αμέσως μετά συνέχισαν διαφορετικά, προσπάθησαν να κάνουν πρωταθλητισμό, τα λεφτά ήταν λίγα και τώρα έχουμε ξανά το πρόβλημα το οποίο είχαμε αναλάβει πριν εμείς όταν και έκανα εγώ την 28 μηναία. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω εγώ λέω τα γεγονότα. Ο νυν πρόεδρος τα χάλασε δημιουργούσε προβλήματα στις συνεδρίες, γιατί δημιουργήθηκαν ομαδοποιήσεις που έφτασαν μέχρι τα και τα αποδυτήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τεράστια συμβολή του Δώρου Σεραφείμ

Ερωτηθείς για το τι πιστεύει ότι έφταιξε φέτος σε ό,τι αφορά στην αγωνιστική πορεία της Ομόνοιας, ο κ. Σεραφείμ τόνισε: «Αντί να συνεχίσουν με τον τεχνικό διευθυντή, τον κατήργησαν και έφεραν τον προπονητή να κάνει και τον τεχνικό διευθυντή. Δηλαδή, ο προπονητής έκανε και έκρινε ο ίδιος μόνος του τα συμφέροντα της Ομόνοιας. Κανένας δεν μπορεί να λειτουργεί δύο εκκλησίες, δεν είναι μόνο μπηχτή εκείνος έκανε ότι έκανε και έφυγε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «like» του Τζιωνή στον Σεραφείμ! (pic)

Καταθέτοντας την άποψή του για το νυν Δ.Σ. της Ομόνοιας, ο Δώρος Σεραφείμ είπε: «Το νυν συμβούλιο δεν πήγε Ευρώπη για δύο χρόνια και δεν έκαναν τίποτα σωστά για δύο χρόνια. Έκαναν τα λάθη τους και πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και κριτική να δεχθούν, εγώ τους είπα ξεκάθαρα ότι η γραμμή που ακολουθούσαν ήταν λανθασμένη δεν μπορούσα να βοηθήσω με την γραμμή που ακολούθησαν. Εγώ τους είχα προειδοποιήσει ότι αύτη η γραμμή που πήραν ήταν χειρότερη από αυτήν που τράβηξε ο Μιλτιάδης».

Ακολουθεί νέο κείμενο στο οποίο ο Δώρος Σεραφείμ μιλά για την προοπτική του επενδυτή, για τον Νίκο Κατσουρίδη και για πολλά άλλα… 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ