aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ… γνωστή φετινή Ομόνοια

Η… γνωστή φετινή Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια από τα ίδια… Η παρουσία και το αποτέλεσμα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της το τελευταίο δίμηνο. Κάκιστες εμφανίσεις, αρνητικά αποτελέσματα, που δεν λένε να τερματιστούν.

Η σεζόν για την Ομόνοια είναι από το ξεκίνημά της που στράβωσε, ωστόσο το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τελευταία επιτυχία της ομάδας ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε του Άρη (που υποβαθμίστηκε) στο ΓΣΠ με 3-0. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα, ακολούθησαν 10 αγώνες με απολογισμό εννέα ήττες, μιαν ισοπαλία, με επακόλουθο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Δόξα. Οι οκτώ σερί ήττες είναι στο πρωτάθλημα, όπου όλο και διευρύνεται το αρνητικότερο σερί στην ιστορία του σωματείου.

Διαβάστε επίσης: «Παρ’ όλα αυτά, αύριο είναι μια άλλη μέρα»… στην Ομόνοια

Την ίδια ώρα, έφθασε τις 14 ήττες στο πρωτάθλημα, τις περισσότερες σε μια σεζόν από την ίδρυσή της και ακόμη υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές και απ’ ό,τι φαίνεται, βάσει της εικόνας, θα αυξηθούν μέχρι το τέλος. Επίσης, είναι μόλις τέσσερα γκολ μακριά από το χειρότερο παθητικό στην ιστορία της. Πέρσι, τα 57 γκολ που δέχθηκε ήταν τα περισσότερα και τώρα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, έχει δεχθεί 54. Μια ανάσα, λοιπόν, από άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ. Επιπλέον, η πρόσφατη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ήταν η 11η συνεχόμενη, ενώ αγνοεί την επιτυχία από τις 6 Απριλίου 2013. Πέρασαν πέντε χρόνια, 23 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η Ομόνοια είναι εδώ και καιρό χωρίς στόχο. Οι ποδοσφαιριστές της δεν έχουν κίνητρο αλλά ούτε και ψυχολογία. Περιμένουν κι αυτοί το τέλος της σεζόν, αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον τους αφού και συμβόλαιο να διατηρούν, η θέση τους είναι επισφαλής. Και πώς να μην είναι με τέτοια πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ