aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣΗ γκρίνια έχει «αγκαλιάσει» το πράσινο οικοδόμημα

Η γκρίνια έχει «αγκαλιάσει» το πράσινο οικοδόμημα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Ομόνοια έχει πέντε βαθμούς, ενώ έπρεπε να έχει εννέα, σύμφωνα πάντα με τους απαιτητικούς οπαδούς της. Θα μπορούσε, βέβαια, να έχει και λιγότερους, αφού εκείνη η νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερμή με 3-1 έμοιαζε με μαγική εικόνα.

Σε εκείνο το ματς οι «φτεροπόδαροι» είχαν χάσει μια… σακούλα κλασικές ευκαιρίες και άξιζαν κάτι καλύτερο. Προσμετρώντας και την ευρωπαϊκή πορεία των πρασίνων, είναι πασιφανές ότι υπάρχει πρόβλημα. Πρωτίστως αγωνιστικό. Κι επειδή, ενός κακού μύρια έπονται, η γκρίνια έχει «αγκαλιάσει» ολόκληρο το οικοδόμημα.

Η υπομονή έχει αρχίσει να εξαντλείται και -μοιραία- ο Νίκος Νταμπίζας ακούει τα εξ αμάξης, ο Κάρβερ χαρακτηρίζεται επιεικώς ανεπαρκής, ενώ πολλά βέλη στρέφονται και εναντίον της διοίκησης. Τα όργανα άρχισαν νωρίς…  Είναι υπερβολή να εξάγονται απόλυτα συμπεράσματα για τη δουλειά του Νταμπίζα και του Κάρβερ μετά από 5-6 ματς, όλα κι όλα.

Είναι τόσες πολλές οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα που δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές (Βύντρα, Σοϊλέδης, Κωνσταντινίδης) που μόλις προχθές μπήκαν στην 11άδα.

Εκείνο, ωστόσο, που εξοργίζει τους οπαδούς της Ομόνοιας, είναι τα δείγματα αδιαφορίας και η έλλειψη πάθους και αγωνιστικότητας. Κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο στην πλειονότητά τους οι «τριφυλλοφόροι» ήταν απαιτητικοί και πιεστικοί και κατάφεραν προηγηθούν, στην επανάληψη έκλεισαν τον διακόπτη.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η Δόξα ισοφάρισε στο 76’ και μέχρι τη λήξη τη αναμέτρησης οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία ευκαιρία για το νικητήριο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να φτάσουν και στο τρίποντο.

Δεν έφταναν όλα τ’ άλλα προέκυψαν και… προβλήματα σχέσεων ανάμεσα στον Κάρβερ με μέλος της διοίκησης. Ο Άγγλος τεχνικός, λέει, δεν έδωσε το χέρι στον υπεύθυνο Επικοινωνίας Χριστόδουλο Χριστοδούλου! Επειδή μετά το ματς κόντρα στην Αναγέννηση ο Χριστόδουλος είχε δηλώσει «είμαστε κάκιστοι και με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά».

Φυσιολογικά, καταβάλλεται προσπάθεια έτσι ώστε το όλο θέμα να υποβαθμιστεί με δηλώσεις τύπου «ο Κάρβερ έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου» κι ότι «σέβεται τους πάντες στο πράσινο οικοδόμημα».

Τώρα, πώς τεκμηριώνεται κάτι τέτοιο όταν δεν έδωσε το χέρι στον υπεύθυνο Επικοινωνίας του συλλόγου, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Να ‘χουν προηγούμενα, είναι λίγο χλομό. Εκτός κι αν δεν αρέσουν στον Κάρβερ τα σχόλια που κάνει ο Χριστόδουλος στο «Biz», στην εκπομπή του στο ΡΙΚ ή τσακώθηκαν σε κανένα καφενείο παίζοντας… πιλόττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ