Η Ομόνοια «κτύπησε» φλέβα χρυσού με την απόκτηση του Γιώργου Τριετιάκοφ το περασμένο καλοκαίρι από τον Αχιλλέα. Ο Κυριάκος Αδάμου (τεχνικός διευθυντής) παρακολούθησε την εξέλιξη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Νικόλα Παπαδόπουλο απέσπασε την υπογραφή του 18χρόνου φόργουορντ.
Ο νεαρός άσος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που πήρε από τον προπονητή της ομάδας, Νικόλα Παπαδόπουλο και με τις εμφανίσεις του κέρδισε επάξια μια θέση στο rotation της ομάδας. Ο Κύπριος διεθνής (πήρε φέτος το «βάπτισμα» του πυρός στην Εθνική) πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις (αποκορύφωμα η τελευταία εμφάνιση με τον Απόλλωνα, δείτε ΕΔΩ) και έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας.
Διαβάστε επίσης: Ο «διπλός» Τριετιάκοφ και η αξία των Λοϊζίδη και Παπαμιχαήλ
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο νεαρός άσος έχει «κλειστό» συμβόλαιο με τους πράσινους για άλλα δύο χρόνια και αν οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την διοίκηση του «τριφυλλιού».














