aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ φημολογία για Ομόνοια-Κωστή και το ποσό που δικαιούται η Νέα Σαλαμίνα

Η φημολογία για Ομόνοια-Κωστή και το ποσό που δικαιούται η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Ομόνοια χτίζει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αυτό είναι δεδομένο. Το φιλικό δεν προγραμματίστηκε απλώς επειδή θα ήταν ένα δυνατό, χρήσιμο και συμπερασματικό τεστ και για τις δύο ομάδες χθες το απόγευμα στου Ρέντη. Και εκτός από τους προπονητές Χένινγκ Μπεργκ (των πρασίνων) και Πέδρο Μαρτίνς (των ερυθρόλευκων), οφέλη είχαν και οι διοικήσεις. Τι είδους οφέλη; Επικοινωνιακά, που αφορούν στο κτίσιμο καλών σχέσεων και μελλοντικών συνεργασιών.

Εξ ου και η ανταλλαγή δώρων. Πληροφορίες -ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής- από την… πιάτσα των παραγόντων και των ατζέντηδων σε Ελλάδα και Κύπρο, ανάμεσα στις δύο ομάδες ενδέχεται να προκύψει μία συμφωνία η οποία θα έχει να κάνει με μετεγγραφή ποδοσφαιριστή από τους Πειραιώτες στο «τριφύλλι» της Λευκωσίας με τη μορφή μάλλον, δανεισμού.

Διαβάστε επίσης:

Διάφοροι ψίθυροι συμπεριλαμβάνουν τον Ιωάννη Κωστή στα σενάρια αυτά, ωστόσο κάτι τέτοιο έως τώρα δύσκολα θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος υπομονή. Ήδη βουίζει η πιάτσα κατά τις τελευταίες μέρες πως ο νεαρός μέσος θα παραχωρηθεί δανεικός, αφού με βάση όσα δείχνει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής και κάποιες βελτιώσεις που χρειάζεται στα εργομετρικά τεστ, κρίνεται ακατάλληλος για να πάρει από φέτος θέση στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης:

Η ομάδα στην οποία θα παραχωρηθεί δανεικός πολύ πιθανόν να είναι κυπριακή. Παλαιότερα λέχθηκε ότι υπήρχε η πιθανότητα να μείνει στη Νέα Σαλαμίνα για ένα χρόνο με υποσχετική, αλλά στην πορεία αυτό διαψεύστηκε από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων που τσέπωσε 500.000 ευρώ από την πώληση του νεαρού διεθνούς άσου στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε, η Νέα Σαλαμίνα με πιθανή παραχώρηση του Κωστή σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες τις Κύπρου ή οποιαδήποτε άλλη σε Ελλάδα ή εξωτερικό με υποσχετική, θα επωφεληθεί οικονομικά, αφού θα λάβει το ποσό των 50.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ