aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ εξήγηση του Σέρινταν για το ρεκόρ

Η εξήγηση του Σέρινταν για το ρεκόρ

Ο Κίλιαν Σέρινταν έδωσε τη δική του εξήγηση για τους λόγους που τον οδήγησαν στην τρέχουσα σεζόν να πετύχει αρκετά γκολ. Ο Ιρλανδός επιθετικός μίλησε σε μέσος της πατρίδα του.

«Από τον Ιανουάριο είμαι βασικό στέλεχος της ομάδας και έχω συμμετοχή στα περισσότερα γκολ. Τα συνεχόμενα 90λεπτα πιστεύω με βοήθησαν. Στο παρελθόν έπαιρνα 15-20 λεπτά χρόνο σε κάθε αγώνα. Όσο το περισσότερο είσαι στον αγωνιστικό χώρο, τόσα περισσότερα θα προσφέρεις», είναι η εξήγηση του «Σέρι» για τα 15 γκολ που πέτυχε φέτος στο πρωτάθλημα και έκανε ρεκόρ καριέρας.

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο, είπε: «Πιστεύω το ποδόσφαιρο της Κύπρου έχει υποτιμηθεί αρκετά. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι σε καλό επίπεδο. Κάποιοι παίκτες ξένοι έρχονται εδώ στη δύση της καριέρας τους. Μπορεί να μην είναι τα μεγαλύτερα ονόματα, έχουν όμως εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα».

Αναφερόμενος στον κόσμο, είπε: «Οι οπαδοί έχουν μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο εδώ. Στα μεγάλα παιχνίδια η παρουσία τους παίζει σημαντικό ρόλο. Αν έχουμε κακό αποτέλεσμα τότε μπορεί να έλθουν και στο προπονητικό κέντρο. Μια μέρα είχαμε παρουσία 20-30 ατόμων στην προπόνηση».

Καταλήγοντας, για την μη κλήση του στην Εθνική, υπογράμμισε: «Δεν είναι απόφαση που θα πάρω εγώ. Εγώ απλά θα συνεχίσω να σκοράρω. Ίσως να μην είμαι το στιλ του ποδοσφαιριστή που χρειάζονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ