aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ετοιμότητα και η διαχείριση

Η ετοιμότητα και η διαχείριση

Μόλις χθες υπήρξε για πρώτη φορά απαρτία στην προπόνηση της Ομόνοιας, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αφού επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς. Η σημερινή μέρα κρίνεται σημαντική όσον αφορά στις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου για το αρχικό σχήμα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ερμή. Κάποιες αλλαγές θεωρούνται σίγουρες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και εκπλήξεις.

Ο Παναγή ενδέχεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Κατελάρης και Εκίθα, ενώ αν ο Κύπριος τεχνικός θελήσει να ξεκουράσει τον Μαργκάσα, τη θέση στο αριστερό άκρο θα καλύψει ο Καντέ. Στη μεσαία γραμμή, μια θέση θα κριθεί από το σχήμα που θα επιλέξει ο Χριστοδούλου. Οι Χριστοφή και Κανού, που προπονούνται κανονικά πλέον, θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή, δεν είναι βέβαιο αν θα είναι και στην ενδεκάδα.

Η ετοιμότητά τους θα κρίνει και τα πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις του επιτελικού μέσου και του δεξιού εξτρέμ. Το ευχάριστο για τον προπονητή της Ομόνοιας είναι ότι, υπάρχουν επιλογές, μάλιστα θα είναι αυξημένες, απομένει οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει να τον δικαιώσουν και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ