aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Εθνική του... δίνει φανέλα βασικού

Η Εθνική του… δίνει φανέλα βασικού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή στο αρχικό σχήμα δεν μπορεί να αποτελεί είδηση, αφού πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Να σου όμως που η χθεσινή παρουσία του στην ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου στο φιλικό με τη Γεωργία αποτέλεσε είδηση. Γιατί; Από τις 23 Σεπτεμβρίου είχε να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Κι αυτό γιατί είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό στο γόνατο και στα πρόσφατα ματς έμεινε στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

Η κλήση του στην Εθνική συνδυάστηκε με την πλήρη ετοιμότητά του, γι’ αυτό και ο Μπεν Σιμόν τον εμπιστεύθηκε για 73 λεπτά. Σημαντικός χρόνος συμμετοχής για τον 29χρονο επιθετικό, που θα τον βοηθήσει ενόψει των υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν για την Ομόνοια. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να «γράψει» χρόνο και στο φιλικό της Δευτέρας με την Αρμενία και πλέον, επιστρέφοντας στις προπονήσεις της ομάδας του, ο Πάμπος Χριστοδούλου να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, την προσεχή Παρασκευή.

Εκτός απροόπτου ο Χριστοφή, στις 17 του μήνα και σχεδόν μετά από δυο μήνες θα χριστεί και πάλι ως βασικός με τη φανέλα της Ομόνοιας. Η ομάδα έχει ανάγκη την παρουσία του Χριστοφή αφού είναι εξτρέμ που «πατά» την αντίπαλη περιοχή, έχει καλή συνεργασία με τον Ντέρμπισαϊρ και με την ταχύτητα και τις διεισδύσεις του βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Ο διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται «διψασμένος» και αποφασισμένος να προκαλέσει αίσθηση με την επάνοδό του στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Είναι ένας λόγος για να πάρει τα πάνω της η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ