aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επιθυμία του… διαβασμένου Φιγκέρας

Η επιθυμία του… διαβασμένου Φιγκέρας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού εκκρεμεί, όμως, όχι για πολύ αφού ο Πάμπος Χριστοδούλου παρουσιάζεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συντομότερο και αυτή τη μετεγγραφή. Ποιος θα είναι ο εκλεκτός, η απάντηση με την ανακοίνωση του σωματείου. Μια περίπτωση που απασχολεί και θέτει καλές πιθανότητες για να είναι η επόμενη κίνηση του «τριφυλλιού», ακούει στο όνομα Τζόρντι Φιγκέρας, που αποκάλυψε το «Goal».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μάς επιβεβαίωσε το φλερτ των δυο πλευρών, απομένει να διαφανεί εάν θα καταλήξει και σε… γάμο. Βλέπει με θετικό μάτι την πιθανή συνεργασία του με την Ομόνοια, αφού παρουσιάστηκε… διαβασμένος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο προκειμένου να επανέλθει στο προσκήνιο. «Απ’ ό,τι ενημερώθηκα δημιουργείται καλή ομάδα με αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα ήταν καλό να έρθω και εγώ», ανέφερε στο «Goal» ο 30χρονος στόπερ. Όπως πρόσθεσε, σύντομα θα προκύψει εξέλιξη και εύχεται να είναι θετική, αφού υπάρχει θέληση και από τα δυο μέρη για να συνεργαστούν.

Από τη στιγμή που ο Φιγκέρας επιβεβαιώνει ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ομόνοια, πιθανόν η συνεργασία τους να κριθεί στο οικονομικό. Ωστόσο, ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και πάντοτε στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου, φέρεται να έχει «προκρίνει» κι άλλους ποδοσφαιριστές στην τελική λίστα και, όπως με τον Φιγκέρας, η Ομόνοια μιλά μαζί τους.

Εφόσον δεν υπάρξει κατάληξη με την πρώτη επιλογή, τότε θα γίνει στροφή στην επόμενη και πάει λέγοντας. Από τη στιγμή που στις προπονήσεις βρίσκονται οι Σοάρες και Εκίθα, ενώ υπάρχουν και οι Κύπριοι Κατελάρης και Φραγκέσκου, ο τεχνικός των πρασίνων έχει την άνεση να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Ίσως η συγκεκριμένη μετεγγραφή να ολοκληρωθεί στην Κύπρο, αφού ξημερώματα Τετάρτης η αποστολή επιστρέφει από την Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ