aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επιστροφή του Παναγή μετά από εννιά μήνες!

Η επιστροφή του Παναγή μετά από εννιά μήνες!

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που υπερασπίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγή την εστία της Ομόνοιας; Εάν όχι, να σας θυμίσουμε ότι ήταν στις 15 Οκτωβρίου 2017, στο παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΖ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18. Τότε, ο διεθνής τερματοφύλακας σε μια επέμβασή του νωρίς στο παιχνίδι τραυματίστηκε στον ώμο. Ένα πρόβλημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ο 23χρονος πορτιέρο, εννιά μήνες (και μια βδομάδα) μετά, κλήθηκε για πρώτη φορά προχθές να υπερασπιστεί εκ νέου την εστία της Ομόνοιας στο πρώτο φιλικό στην Πολωνία με αντίπαλο την ομάδα U23 της Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα, ο Ολίβα τον εμπιστεύθηκε σ’ όλο το 90λεπτο, θέλοντας από τη μια να του δώσει χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό και από την άλλη για να εξαγάγει συμπεράσματα για την αξία του διεθνούς τερματοφύλακα. Μια ευχάριστη εξέλιξη για τον Παναγή αλλά και για την ομάδα του, ενόψει της νέας περιόδου. Ο ίδιος, θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίησή του για την παρουσία του αλλά κυρίως για την επάνοδό του στην ενεργό δράση, ανήρτησε στα social media τη συγκεκριμένη φωτογραφία από προπόνηση της ομάδας στην Πολωνία και έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα!». Και πώς να μην είναι, όταν είχε να αγωνιστεί για εννιά μήνες. Ο Παναγή μαζί με τον Μεχίας θα αποτελέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν, ενώ θα τους πλαισιώνει και ο Αντωνίου.

Το πλήρες ανακαινισμένο «Grbavica» περιμένει την ερχόμενη Πέμπτη τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, όπου στον πάγκο της Ζελέζνιτσαρ θα είναι ο Σλόμποταν Κρισμάρεβιτς. Ο τελευταίος αγωνίστηκε την περίοδο 1993-96 στον Απόλλωνα και ήταν μαζί με τους Σπόλιαριτς-Τσέποβιτς μια από τις καλύτερες τριάδες ξένων ποδοσφαιριστών στην Κύπρο. Την περίοδο 1993-94 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα, ενώ το 2010 επέστρεψε ως προπονητής στους κυανόλευκους κατακτώντας το κύπελλο, νικώντας στον τελικό τον ΑΠΟΕΛ με 2-1 στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ