aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επιστροφή του Μαντούρο και η έναρξη νέας καριέρας

Η επιστροφή του Μαντούρο και η έναρξη νέας καριέρας

Ο Χέντβιχες Μαντούρο επιστρέφει στα γήπεδα. Όχι ως ποδοσφαιριστής, ούτε ως τηλεσχολιαστής (FOX Sport) όπως έκανε για λίγο καιρό αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από την Ομόνοια το καλοκαίρι του 2018. Ο Ολλανδός με καταγωγή από το Κουρασάο, αφότου πήρε τα απαραίτητα διπλώματα κάνει αρχή στην προπονητική του καριέρα καθότι ανέλαβε την εφηβική ομάδα της Άλμερε Σίτι.

Μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα (Superdeporte.es) που αφορά στην Βαλένθια (όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν), ο Μαντούρο τόνισε ότι στόχος του είναι να δει τα ταλέντα που έχει δει και έχουν φιλοδοξίες να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν με την βοήθεια του. Παράλληλα όπως προσωπικός του στόχος είναι να αναπτυχθεί και ο ίδιος ως προπονητής.

«Αυτή είναι μια πολύ ωραία πρόκληση για μένα. Γεννήθηκα στο Άλμερε και έχω καλή σχέση με την πόλη και το κλαμπ. Τους τελευταίους μήνες έχω δει πολλά ταλέντα με φιλοδοξία στην ομάδα νέων», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ