aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η επιστροφή του Λούα Λούα!

Το καλοκαίρι του 2010 ο  Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα έφυγε από την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες έπαιξε το 2007-2008 και το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010. Να που μερικά χρόνια μετά είναι και πάλι εδώ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βέροιας!

Σε ηλικία 36 ετών, πια, ο Κονγκολέζος επιθετικός θα επιδιώξει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας της Ημαθίας.

Η πρώτη θητεία του Λούα Λούα άρχισε με τους «ερυθρολεύκους» να καταβάλουν ένα ποσό της τάξης των 4.100.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν για τρία χρόνια. Τη σεζόν 2007-2008, αγωνίστηκε σε 21 αγώνες και σημείωσε πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και έξι συμμετοχές στην Ευρώπη χωρίς να σκοράρει. Ακολούθησε η υπογραφή του στην Αλ Αραμπί του Κατάρ από την οποία αποχώρησε μετά από έξι μήνες, για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη θητεία του στο λιμάνι διήρκεσε μισή σεζόν και σε 17 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε τέσσερα γκολ, ενώ είχε ακόμα δύο αγώνες στην Ευρώπη, χωρίς να σημειώσει τέρμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενεργοποίησαν τη διετή οψιόν ανανέωσης και ο παίκτης μετακόμισε στην Κύπρο για την Ομόνοια, όπου βρέθηκε ξανά με τον Τάκη Λεμονή.

Το 2011-2012 τον βρήκε πίσω στην Αγγλία για την Μπλακπουλ, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα πέρασε στην Τουρκία (Καραμπίκτσουρ, Ρίζεσπορ, Ακχισάρ και Σανλούρφασπορ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ