aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επιστροφή των διεθνών και η «πράσινη» αναμονή

Η επιστροφή των διεθνών και η «πράσινη» αναμονή

Η αποστολή της Ομόνοιας θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά απόψε. Γι’ αυτό και έγινε διευθέτηση έτσι ώστε οι Κύπριοι διεθνείς, με την Ανδρών και την Ελπίδων, να επιστρέψουν το πρωί αφού στις 19:00 και 18:00 αντίστοιχα έχουν προπόνηση με την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, στην Ανδρών κλήθηκαν οι Χριστοφή, Παναγή, Μαργκάσα, Κατελάρης και Δημητρίου και στην Ελπίδων ο Χριστοδούλου.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΚΟΠ το πρόγραμμα αρκετών αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Οπόταν, στην Ομόνοια θα μάθουν πότε θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα, 9 ή 10 Σεπτεμβρίου, που θα είναι με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Απασχολεί βεβαίως και πότε θα οριστούν τα δυο ματς που αναβλήθηκαν, με ΑΕΚ και Απόλλωνα για την 1η και 2η αγωνιστική αντίστοιχα. Πληροφορίες φέρουν την ΚΟΠ να ορίζει το ματς με την ΑΕΚ στις 20 Σεπτεμβρίου και αυτό με τον Απόλλωνα στις 25 Οκτωβρίου, τόσο αργά, αφού δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη ημερομηνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ