aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επίσκεψη στο σπίτι ενός ακόμη πιστού Ομονοιάτη κι η έκπτωση! (video)

Η επίσκεψη στο σπίτι ενός ακόμη πιστού Ομονοιάτη κι η έκπτωση! (video)

Πανέμορφες στιγμές στο σπίτι του Χάρη Χρυσοστόμου. Δημήτρης Χριστοφή και Ματ Νταρμπισάιαρ, επισκέφτηκαν την οικογένεια του κ. Χρυσοστόμου, προκειμένου να την ευχαριστήσουν εκ μέρους όλης της ομάδας, για το γεγονός πως εδώ και πάνω από δέκα χρόνια είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

«Η οικογένεια εξέφρασε την αιώνια πίστη της στην Ομόνοια, ενώ οι ποδοσφαιριστές εξήγησαν το πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου. Τα παιδιά του κ. Χάρη έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια με δύο από τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν κάθε βδομάδα στο γήπεδο, ενώ μια φωτογραφία του 1993 ήταν η αφορμή για να στραφεί η συζήτηση στο ένδοξο παρελθόν της Ομόνοιας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της διοίκησης των πρασίνων.

Χαρά, πίστη, συγκίνηση, οικογενειακές στιγμές. Αυτά κυριαρχούν στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείστε πιο κάτω, ενώ υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 31 Μαρτίου θα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018 με έκπτωση 23% στην τελική τιμή. 

Για online αγορά ή ανανέωση κάντε κλικ ΕΔΩ, ενώ για επιπλέον λεπτομέρειες, κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ