aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου

Η επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου

Εμφανώς ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι είναι στο στρατόπεδο της Ομόνοιας μετά τη νίκη των πρασίνων επί της Δόξας στο ΓΣΠ (2-0). Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στη πορεία του «τριφυλλιού», ενώ για την ώρα προτίμησε να μην τοποθετηθεί για την  μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Για την απόδοση της Ομόνοιας: «Η νίκη είναι πολύ σημαντική με τα βαθμολογικά δεδομένα. Μας δίνει ένα πλεονέκτημα για την συνέχεια. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το θέλαμε. Πετύχαμε δύο γκολ και φαινόταν ότι θα ήταν ένα ήσυχο παιγνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η Δόξα. Ευτυχώς ο Φαμπιάνο έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε το 2-0. Ήταν πολύ σημαντικό το χρονικό σημείο που μας κράτησε. Μετά χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες για το 3-0. Πιστεύω ότι ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο».

Για την σταθερότητα στην άμυνα: «Το καλοκαίρι όταν κτιζόταν η ομάδα ξέραμε ότι έπρεπε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είναι η ατομική ποιότητα που υπάρχει αλλά και η ομαδική. Δεν μπορείς να πρωταγωνιστήσεις αν δεν είσαι δυνατός πίσω. Η προσπάθεια τώρα είναι να σκοράρουμε περισσότερο».

Για τη πορεία της Ομόνοιας: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δυνατή η ομάδα. Βλέπαμε από το καλοκαίρι ότι έγιναν σωστές επιλογές. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να έχουμε μια καλή πορεία».

Για τον Ιανουάριο και τις μετεγγραφές: «Είπαμε το καλοκαίρι ότι μέσα από τρεις μεταγραφικές περιόδους θα φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι για τον Γενάρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ