aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επίσημη θέση της Ομόνοιας για τον Ράουφμαν

Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για τον Ράουφμαν

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην Ομόνοια, καθώς ήδη κάποια άτομα αποχωρήσαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα (Άνχελ Γκόμεθ, Μάριος Καμπανέλλας, Πλουτής Αβραάμ), ενώ κάποια άλλα ήρθαν. Μετά την έναρξη συνεργασίας με τον Νέοφυτο Λάρκου (τεχνικός διευθυντής), οι πράσινοι ανακοίνωσαν και την πρόσληψη της συμφωνίας με τον Σίμο Ταραπουλούζη ως αρχισκάουτερ. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε και η παραμονή του Ράινερ Ράουφμαν στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

«Ήδη ο ένα σκάουτερ είναι ο Ράινερ Ράουφμαν και επιτέλεσε αρκετό έργο και θα υπάρχουν και άλλα άτομα, κάποια θα ανακοινωθούν και κάποια όχι», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου.

Επιπρόσθετα, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και άλλες προσθαφαιρέσεις, ενώ ο στόχος των σκάουτερ θα είναι να εντοπίζουν και να παρακολουθούν ποδοσφαιριστές και αναλόγως συνθηκών να εισηγούνται απόκτησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ