aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επίσημη θέση της Ομόνοιας για προγραμματισμό και τεχνικό διευθυντή

Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για προγραμματισμό και τεχνικό διευθυντή

Στο νικηφόρο σερί της Ομόνοιας, τη βελτίωση της ομάδας και τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό αναφέρθηκε ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων απέφυγε πάντως να σχολιάσει τις πληροφορίες περί επιθυμίας του Μπεζούς να αποχωρήσει και πρότασης της Πάφος FC για τον Μπρούνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όντως γίνεται μία καλή προσπάθεια στην ομάδα για να βελτιωθεί ομαδικά και ατομικά. Αναγνωρίζαμε αυτή την προσπάθεια. Ήρθε εκείνο το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ το οποίο ήταν άδικο σε σχέση με το τι έδωσε η ομάδα. Δεν μας πήρε από κάτω, η ομάδα αντέδρασε και τώρα έχουμε τρεις νίκες και καλύπτουμε σιγά σιγά έδαφος. Και κάθε νίκη προσθέτει διότι θέλουμε να συνεχίσουμε την αντεπίθεση μας. Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ και εκεί επικεντρωνόμαστε για να πάρουμε, μαζί με τον κόσμο, άλλους τρεις βαθμούς».

Για τα μετεγγραφικά: «Δεν θα σχολιάσουμε δημοσιεύματα για τον προγραμματισμό. Ο κόσμος να γνωρίζει πως όταν η ομάδα θα έχει κάτι επίσημο θα το κάνει. Σήμερα δεν υπάρχει κάτι για να πούμε. Μένω σε αυτό που είπε ο προπονητής. Μόνο όταν έχουμε να πούμε κάτι θα σχολιάσουμε»

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Η διαδικασία των συνεντεύξεων διήρκησε για μεγάλο διάστημα. Έγιναν προσωπικές συνεντεύξεις με μεγάλο αριθμό επαγγελματιών. Έμειναν κάποια ονόματα και το ζήτημα έχει πάρει το δρόμο του και είναι σε προχωρημένο στάδιο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ