aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ επίσημη απάντηση της Ομόνοιας για το μέλλον του Αναστασίου

Η επίσημη απάντηση της Ομόνοιας για το μέλλον του Αναστασίου

Δεν επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε διέψευσαν στην Ομόνοια το αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy για αποχώρηση του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου. Μιλώντας στην Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου τόνισε ότι οι επίσημες τοποθετήσεις για τα θέματα προγραμματισμού θα γίνουν όταν πρέπει.

«Δεν θα κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση για ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Κατανοούμε το ενδιαφέρον και την αγωνία του κόσμου. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνουν την στιγμή που πρέπει. Αυτή είναι η τοποθέτηση που έχουμε σε ότι αφορά στα θέματα προγραμματισμού. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνονται την στιγμή που πρέπει να γίνονται. Αυτό είναι το μήνυμα προς τον κόσμο. Ξέρουμε την αγωνία του, την αντιλαμβανόμαστε, αλλά επαναλαμβάνω ότι οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνονται την στιγμή που πρέπει».

Για τις κινήσεις με στόχο να επιστρέψει η Ομόνοια πιο ισχυρή: «Ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Δουλεύουμε μεθοδικά, χωρίς μεγάλα λόγια. Κινούμαστε με βάση τον σχεδιασμό που έχει ετοιμαστεί. Χωρίς φλυαρία, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε μία κατεύθυνση στον κόσμο και να περιμένει ο κόσμος ενημέρωση για το τι θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που πρώτιστα ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να γίνει χαρούμενος για την Ομόνοια και θα δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ