aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ επικοινωνία με Κορέια που οριστικοποίησε τα δεδομένα

Η επικοινωνία με Κορέια που οριστικοποίησε τα δεδομένα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας θα παραμείνει ο Άντερσον Κορέια. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Ομόνοιας θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού η πρόταση των πρασίνων δεν ικανοποίησε στο οικονομικό σκέλος την προσφυγική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy παρά την επιθυμία που είχε αρχικά o 28χρονος ποδοσφαιριστής για να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος» έχει μεταπειστεί από τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας και θα είναι κανονικά στο «οπλοστάσιο» του Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Πουρσαϊτίδης: «Δεν ήθελα να γίνω προπονητής, με έπεισε ο Γιοβάνοβιτς»

Μοναδικό δεδομένο που μπορεί να αντιστρέψει το σκηνικό που επικρατεί σήμερα είναι να φτάσει δελεαστική πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα που να μην αφήνει στη διοίκηση το περιθώριο να την απορρίψει. Δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να καλέσουν σε συζητήσεις τον Κορέια για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις η Νέα Σαλαμίνα (ανακοίνωσε Κίνγκλσι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ